SweetBunnyHare

Wat zijn SweetBunnyHare Hair Vitamines?

Deze vitamine boost je haar en hoofdhuid en nagels. Maakt je haar sterker en voller.  Sweet Bunny Hair vitamines zijn vitamine gummies speciaal samengesteld voor de behoeften van je haar. Net als bij de multivitamines of andere vitamine pillen die je bij de drogist kan kopen zijn ook de Sweet Bunny Hare vitamines een aanvulling op je dagelijkse voeding.  Tweemaal daags een SweetBunnyHare kauwvitaminepil in neemt De SweetBunnyHare hair vitamines zijn zacht en zoet van smaak, waarvan je er 2 per dag heerlijk weg kauwt, voor de benodigde dagelijkse vitamines.

Welke ingrediënten bevatten de SweetBunnyHare Vitamines?

In deze vitamine gummies zitten 15 belangrijke ingrediënten, onder andere vitamine A, B6, B12, C, D, E, Biotine, Zink en kokosolie.

Vitamine A zorgt ervoor dat je hoofdhuid gezond blijft door het stimuleren van je bloedsomloop waardoor de voedingsstoffen beter aankomen in je hoofdhuid, deze vitamines vind je onder andere in wortels en aardappels.

Vitamine B  is een belangrijke vitamine die vooral haarverlies tegen gaat en je haargroei kan stimuleren door je natuurlijke keratine in je haar te ondersteunen.

Vitamine B  zorgt ervoor dat je haarzakjes goed verzorgd blijven.

Uit een onderzoek blijkt dat vitamine C de haargroei verbeterd. Vitamine C is essentieel voor het lichaam om collageen te maken, dit helpt het haar om sterker van binnenuit te gaan groeien. Ook is vitamine C een antioxidant die helpt bij bescherming van de hoofdhuid tegen vrije radicalen die kunnen zorgen voor haarverlies.

Vitamine D zorgt ook voor haargroei. in de zomer merk je dat je haren ook sneller groeien, dit komt omdat door de zonnestralen je huid vitamine D aan maakt. Sommige onderzoeken beweren dat vitamine D zorgt dat er nieuwe haarzakjes worden aangemaakt. Dit zou betekenen dat je een vollere bos met haar kan krijgen van extra vitamine D.

Zink  zorgt voornamelijk voor de groei en de reparatie van het haarweefsel. Rondom haarzakjes zitten olieklieren die ervoor zorgen dat je haren soepel en sterk blijven. Zink stimuleert deze  olieklieren waardoor je haren minder snel afbreken en minder droog aanvoelen.

Biotine  zorgt voor een gezonde hoofdhuid door de productie van vetzuren te stimuleren. Bij te weinig vetzuren kan je last krijgen van een schilferende een droge huid, eczeem en zelfs breekbaar haar. Biotine ondersteunt ook de keratine in het haar waardoor het haar sterker wordt, je nagels en huid krijgen door dit ingrediënt ook een extra boost.  Biotine in combinatie met vitamine B zorgt voor meer effectiviteit bij het bestrijden van haaruitval en het kan zelfs helpen tegen puistjes en acne.

Kokosolie is een van de beroemdste oliesoorten die gebruikt worden voor het hydrateren van je  huid en je haar.

SweetBunnyHare vitamines bevatten geen hormonen, tarwe, gluten, soja, zuivel, vlees, eieren, vis en pinda’s. Dus ook degene met bijvoorbeeld een notenallergie of een glutenallergie kunnen de SweetBunnyHare vitamines zonder problemen gebruiken. Als je twijfelt of je ergens allergisch voor bent of dat je op medisch gebied snel last kan hebben van verschillende voedingsstoffen, vraag dan  advies bij je dokter.

Een potje SweetBunnyHare vitamines is genoeg voor 30 dagen en voor 1 persoon. De meeste mensen merken in de eerste maand al duidelijk verschil, maar het beste resultaat merk je na 3 maanden.
Dit product kan gebruikt worden voor zowel mannen als vrouwen. Doordat er geen hormonen in de SweetBunnyHare hair vitamines zitten, hoef je niet bang te zijn voor extra haargroei in je gezicht of op andere delen van je lichaam. 😂

Reactie schrijven

Commentaren: 0