Trots presenteren we:   "BLOK zeep"

Steeds vaker krijg ik vragen over welke stoffen er in onze producten verwerkt zijn. Daar kan ik heel kort over zijn....alles wat wij verkopen, is zo natuurlijk mogelijk, vegan en dierproefvrij. EN wat er in zit staat op de verpakking! Maar hoe weinig SLS ook in onze shampoo zit en hoe afbreekbaar onze flessen ook zijn, is er vraag naar producten waar het TOTAAL NIET in verwerkt zit.

 

Daarom heb ik veel tijd gestoken in het vinden van het juiste product toch genoeg tijd in de lockdown ;-)  want er is nogal wat op de markt! Van 5 merken heb ik een proefpakketje of een aantal producten besteld om het uit te testen en begon met degene waarvan ik de naam het leukste vond.  Maar ik kan jullie vertellen dat de naam uiteindelijk het minst belangrijk is gebleken en ik toch gegaan ben voor de producten van BLOKZEEP !  En ook al sprak de naam me niet direct aan, het product is echt geweldig!

Prima schuim en geweldige geuren.  Het is even wennen, maar je haar doet het er prima op!

 

WAAROM zou je BLOKZEEP gaan gebruiken?

 

Vroeger waren ze zo gek nog niet en hadden ze veel minder afval dan dat wij dagelijks in de afvalcontainer kiepen! Waar zijn bijvoorbeeld de glazen melkflessen gebleven?  Tegenwoordig lijk je er bijna niet meer omheen te kunnen, plastic flessen, plastic verpakkingen, plastic velletjes tussen de verse vleeswaren, wegwerp scheermesjes en aluminium blikken en bussen, bijvoorbeeld van scheerschuim. Allemaal producten die binnen de kortste keren op de afvalstapel liggen, waarbij veel van dat plastic er honderden jaren over doen om door de natuur afgebroken te worden. 

BLOKZEEP is een Nederlands bedrijfje, en alle producten zijn geheel plastic, SLS, palmolie en parabenen vrij! Ze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en zijn niet getest op dieren en volledig vegan. De scheerzepen van BLOKZEEP  bevatten wel palmolie, maar deze is duurzaam geteeld en gecertificeerd. Het karton en zelfs de inkt, dat om het blokje zeep zit is CO2 neutraal gemaakt en is volledig biologisch afbreekbaar. Zo zorgen we er met elkaar over dat ook het milieu minimaal belast wordt.

Dus ga je voor natuurlijk? Ga dan voor BLOKZEEP!

WELKE PRODUCTEN hebben jullie in de salon?