SHAMPOO BLOK / SHAMPOO BAR

Shampoo Bar Cranberry

 

7,95

 

Voor alle haartypes – 60 gram

Cray Cray Cranberries! Een heerlijk fruitige geur, dát is onze Cranberry shampoo blok.

Natuurlijk, plasticvrij en verfrissend. Niet alleen goed voor je haar, ook goed voor het milieu.
Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Shampoo Bar Cornflower – Speciaal voor mannen

 

7,95

 

Speciaal voor beschadigd & dun haar – 60 gram

De combinatie van Korenbloem (Cornflower) en Linden geeft deze shampoo bar een boeket aan geuren. Hou de zomer vast en neem hem mee je badkamer in! Goed voor jou, je haar en voor het milieu..

Shampoo Bar Dennenappel

 

7,95

 

Voor alle haartypes – 60 gram

Deze Dennenappel shampoo bar brengt een knus gevoel in huis. Na een frisse winterse wandeling thuiskomen van sneeuw, kou en de geur van het bos. Kruip lekker voor de open haard, onder een dekentje – óf neem een hete douche met deze shampoo bar en haal de winter(geur) in huis! Niet alleen goed voor je haar, ook goed voor het milieu.

Shampoo Bar Lavendel

 

7,95

 

Speciaal voor dun en beschadigd haar

Je loopt door een bloemenveld met een zonnetje, bijtjes en een fantastisch humeur. De lavendel komt ongeveer tot je knieën en ruikt geweldig! Dit gevoel hebben wij vertaald naar deze shampoo bar. Niet alleen goed voor je haar, ook goed voor het milieu.

Shampoo Bar Eucalyptus

 

7,95

 

Speciaal voor vettig haar – 60 gram

Breng de wellness ervaring in huis door de verfrissende geur van Eucalyptus. Steam away, darling! Niet alleen goed voor je haar en luchtwegen, ook goed voor het milieu.

Shampoo Bar Kokos

 

7,95

 

Speciaal voor gekleurd haar – 60 gram

Stel je voor: Koh Tao – Thailand, zonnetje, zee, strand – drankje in de hand. Dát is kokos. Met onze shampoo blok waan je je in de tropen. Daarmee heb je al het goede van de kokospalm, zónder palmolie! Niet alleen goed voor je haar, ook goed voor het milieu.

Shampoo Bar Gember Sinaasappel

 

7,95

 

Voor alle haartypes – 60 gram

Heeft jouw dag een kickstart nodig? Moet je vroeg op voor werk, studie of school? Combineer het frisse van de Sinaasappel met het pittige van de gember. Deze Gember Sinaasappel Shampoo bar zorgt voor een energie boost onder de douche!

Shampoo Bar Verbena

 

7,95

 

Speciaal voor donker haar – 60 gram

De oude Egyptenaren geloofden dat Verbena groeide uit de tranen van de godin Isis. De Romeinen geloofden dat deze citrusachtige plant hen zou beschermen in hun gevechten. Ben jij klaar voor de strijd van de dag? Deze frisse shampoo bar geeft je de ultieme voorbereiding!

Shampoo Bar Grapefruit

 

7,95

 

Voor alle haartypes – 60 gram

Grapefruit staat soms bekend als bitter fruit, maar alleen wanneer mensen niet weten hoe je hem goed moet eten. Dit is een fantastisch frisse citrusgeur die goed is voor ieder moment van de dag.  Niet alleen goed voor je haar, ook voor het milieu.

Shampoo Bar Munt

 

7,95

 

Speciaal voor vettig haar – 60 gram

Munt is een echte allemansvriend! Het heeft een heerlijke geur die niet alleen jouw haar een enorme boost geeft, ook je douchekop, tegeltjes, douchwand en.. oh ja als meest belangrijke: jou! Munt brengt je een heerlijke verfrissing onder de douche zodat jij de dag met energie tegemoet gaat! 

Shampoo Bar Groene Thee

 

7,95

 

Voor alle haartypes – 60 gram

Wakker worden in mediatie-modus? Of na een lange dag alle stress wegspoelen? Deze Japanse groene thee shampoo bar is wat jij nodig hebt! Een heerlijk ontspannende geur, om te zorgen dat je helemaal tot rust komt. Niet alleen goed voor je haar, ook voor het milieu.

Shampoo & Conditioner Bar in 1 – Mango

 

7,95

 

Voor alle haartypes – 60 gram

Voor jouw drukke leven is deze shampoo & conditioner bar in 1 de perfecte haarverzorging. Zo kan je je kostbare tijd op een dag besteden aan veel belangrijkere dingen dan je haar (ook al is er natuurlijk niks belangrijker dan je haar!).

Shampoo Bar Kamille

 

7,95

 

Speciaal voor blond haar/zilvershampoo – 60 gram

Jij hebt wat rust verdiend. Lang gewerkt, drukke dag? Tijd om te ontspannen met een heerlijke douche, én de Kamille shampoo bar. 

Shampoo Bar Banaan

 

7,95

 

Voor alle haartypes – 60 gram

Aruba, Jamaica, oh I want to take you to Bermuda, Bahama, come on my banana. De shampoo bar Banaan is een fruitige explosie in je badkamer! Niet alleen goed voor je haar, ook voor het milieu.

Shampoo Bar Mojito

 

7,95

 

Speciaal voor droog haar – 60 gram

Jij hebt een vakantie verdiend. Ergens in de Cariben, met een Mojito in de hand en je blote billen op het strand. Wij bieden je de next best thing: Met onze Mojito Shampoo blok waan je je op een tropisch eiland onder een palmboom – zónder palmolie! 

Shampoo Bar Tea Tree & Citroen

 

7,95

 

Voor alle haartypes – 60 gram

Op zoek naar een frisse en oppeppende shampoo bar tegelijk? Zoek niet verder! De ultieme combinatie van de citrus geurende Citroen en de kruidige Tea Tree. Goed voor je haar, ook goed voor het milieu.