TRIGGER = de nieuwe Nederlandse Haarlijn Zomer 2018

Transform yourself!

Door de slimme, trendy kapsels uit deze Haarlijn najaar/winter 2017-2018 transformeert kapsalon Corin's Hairstyle je in no time van een natuurlijke uitstraling naar een excentriekere look.  Het geheim?

Een supergoed kapsel waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt en waarbij onder de lichte poedertinten verrassende accenten verborgen liggen die de transformatie compleet maken!

Vloeiende look met styling variaties

Deze kapsels zijn tot stand gekomen via de zogenaamde switch-techniek:
"Een creatieve methode waarbij we haarplukken aan de bovenkant van je hoofd om en om naar links en naar rechts halen voordat we het knippen. Daardoor krijg je bovenop veel lengteverschillen en dat geeft je naast een vloeiende look enorm veel mogelijkheden voor styling variaties. De basis van je haar transformatie !"

Mauve en Blorange

Om het nazomergevoel nog wat langer te kunnen vasthouden, zijn de tinten dit najaar over het algemeen wat lichter dan je misschien zou verwachten. 
"Absolute trendkleuren dit seizoen zijn mauve, een bleke roze/paarse pastel, maar het meest gezien is "de blorange", Een bijzondere combi van 'blond' en 'orange'."
Maar vergis je niet! 
Bij de wat excentriekere stylingvariaties komen onder die relatief lichte tinten ineens intense kleuraccenten tevoorschijn! 
"Dat is het resultaat van een geraffineerde kleurtechniek die we 'hidden colouring' noemen. Daarbij brengen we de kleuring op strategische plaatsen aan onder de bovenste haar lagen. Wanneer je je haar dan een andere kant op draagt, heeft je look ineens meer kracht!"

Van natuurlijk naar night life

Wil je een relaxte, natural uitstraling? Of liever een wat meer uitgesproken ready-for-nightlife look? 
Met deze kapsels kan het allemaal! 
Maar waarom zou je het bij twee looks laten? Met zo'n supergoede basiscoupe, slimme stylingtools en de kwalitatief hoogwaardige stylingproducten van kapsalon Corin's Hairstyle heb je namelijk de wereld aan mogelijkheden om volop te experimenteren met je haar. Informeer vrijblijvend naar het op jouw lijf geschreven style advies!