SHADOW Haarlijn najaar/winter 2019

"EARTH" de nieuwe Nederlandse haarmodelijn voorjaar/zomer 2019

De nieuwe Haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en de kwaliteit van producten. 

 

KLEUREN VAN DE AARDE 

Bewuste keuzes maken: dat geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen specifieke en kunstmatig aandoende trendkleuren, maar gewoon mooie, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van een lichte framboos tot warme caramel. 

 

MEER MET MINDER 

De kapsel dit voorjaar zijn zó vakkundig gemaakt en vallen van nature al dermate goed, dat je vaak alleen even je handen door je haar hoeft te halen en het valt al zoals je wilt. Wil je er voor een bepaalde gelegenheid toch even wat meer werk maken voor een wat meer glamourous uitstraling? Kies dan voor de kwalitatief goede producten van Corin's Hairstyle en je zult merken dat je met een minimum toe kunt. Kortom: kies vanaf nu bewust voor kwaliteit. Je haar zal er blij mee zijn. 

Beautyful Hair is no illusion.

Met de nieuwe haarlijn ILLUSIONS is mooi haar geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

 

 

Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen en bij de mannen valt vooral op dat er veel gevarieerd wordt met haarlengtes. Veel verschillende lagen. Die zo geknipt zijn dat ze prachtig vloeiend in  elkaar overlopen en het jou dus oneindig veel stylingsmogelijkheden geeft!

Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look!

Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult merken dat diezelfde lagen je verrassend veel textuur geven!

 

Spelen met kleur

 

Als een ware illusionist speelt je kapper dit najaar met kleur!  Transparante tinten worden juist afgewisseld met volle kleuren, terwijl koele en warme tinten samen een magisch effect geven. 

 

Neem de blendingpixeltechniek : Daarbij krijgt de ene haarpluk een donkere aanzet en lichtere punt, maar bij de volgende pluk is dit precies omgekeerd.

Het effect: lichte haargedeeltes blijken bij een andere styling of bewerking donkerder te zijn (en andersom natuurlijk) dan je denkt zodat het lijkt of je steeds ander haar hebt!

UITPROBEREN?

 

TRIGGER = de nieuwe Nederlandse Haarlijn Zomer 2018

Transform yourself!

Door de slimme, trendy kapsels uit deze Haarlijn najaar/winter 2017-2018 transformeert kapsalon Corin's Hairstyle je in no time van een natuurlijke uitstraling naar een excentriekere look.  Het geheim?

Een supergoed kapsel waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt en waarbij onder de lichte poedertinten verrassende accenten verborgen liggen die de transformatie compleet maken!

Vloeiende look met styling variaties

Deze kapsels zijn tot stand gekomen via de zogenaamde switch-techniek:
"Een creatieve methode waarbij we haarplukken aan de bovenkant van je hoofd om en om naar links en naar rechts halen voordat we het knippen. Daardoor krijg je bovenop veel lengteverschillen en dat geeft je naast een vloeiende look enorm veel mogelijkheden voor styling variaties. De basis van je haar transformatie !"

Mauve en Blorange

Om het nazomergevoel nog wat langer te kunnen vasthouden, zijn de tinten dit najaar over het algemeen wat lichter dan je misschien zou verwachten. 
"Absolute trendkleuren dit seizoen zijn mauve, een bleke roze/paarse pastel, maar het meest gezien is "de blorange", Een bijzondere combi van 'blond' en 'orange'."
Maar vergis je niet! 
Bij de wat excentriekere stylingvariaties komen onder die relatief lichte tinten ineens intense kleuraccenten tevoorschijn! 
"Dat is het resultaat van een geraffineerde kleurtechniek die we 'hidden colouring' noemen. Daarbij brengen we de kleuring op strategische plaatsen aan onder de bovenste haar lagen. Wanneer je je haar dan een andere kant op draagt, heeft je look ineens meer kracht!"

Van natuurlijk naar night life

Wil je een relaxte, natural uitstraling? Of liever een wat meer uitgesproken ready-for-nightlife look? 
Met deze kapsels kan het allemaal! 
Maar waarom zou je het bij twee looks laten? Met zo'n supergoede basiscoupe, slimme stylingtools en de kwalitatief hoogwaardige stylingproducten van kapsalon Corin's Hairstyle heb je namelijk de wereld aan mogelijkheden om volop te experimenteren met je haar. Informeer vrijblijvend naar het op jouw lijf geschreven style advies!